zaterdag 20 augustus 2016

0820 Zo'n dag

Kennen jullie dat? Zo'n dag dat alles op rolletjes loopt? Zo'n dag dat eigenlijk alles goed gaat? Zo'n dag waar dus niet zoveel over te vertellen valt? Vandaag had ik zo'n dag.
= Vanochtend heerlijk langs de dijk gerend zonder torren tegen te komen.
= Ze hadden bedacht hoe ze weg wilde varen en de wind pakte inderdaad op het juiste moment de kop. Kon de manoeuvre zonder problemen volgens het boekje worden uitgevoerd.
= Buiten de haven zetten ze alleen de genua om lekker voor het lapje naar de brug in de Zeelandbrug te varen, komen ze precies 1 minuut voor de opening aan en kunnen ze zo doorvaren.
= Vragen we in Zierikzee een plek voor twee nachtjes, krijgen we de beste plek van de haven: vlak bij de keersluis en met de huidige en verwachte wind precies in de luwte. Naast opti's!
= Hebben ze hier gewoon een winkel waar ze ook die lekkere drank verkopen die ze in Bruinisse hadden gekocht, dus kunnen ze de voorraad aanvullen.
= Wil het vrouwtje hondenbrokjes kopen, maar is dat er alleen in grote zakken en krijg ik nu dus heerlijk pate eten de komende dagen.
= Mag je meteen buiten de haven hier al lekker zonder riem rennen en is er ook nog eens heel veel dijk om langs te rennen.
= Eten ze vanavond chinees, krijg ik ook kip (en dat dus na dat lekkere hondeneten! Goed he)
Tja, zo'n dag dus.
Pootje van
Catootje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten