vrijdag 2 juni 2017

Familie uitje

Opeens waren er wel vijf tegelijk in beeld. Liggend in de zon, nieuwsgierig om zich heen kijkend en rustig zwemmend in de Vliestroom.

Wij hebben de hele dag op de motor gevaren. Bij de Lorentzsluis werden ze hier aan boord helemaal blij omdat de zeilboot voor ons ook door een mevrouw werd bestuurd. Mensen, je kan ze ook met de meest kleine dingen gelukkig maken. Na de sluis roken we het zout al. De waddenzee liet zich van haar beste kant zien: glad en vol zon. Heb er een foto van gemaakt en die heeft vrouwtje ook naar weerfoto/Jennifer gestuurd.

Rustig 1800 toeren varend zijn we aan de oversteek begonnen. Tuffend over de Pollendam naar de Blauwe Slenk. Daar kan je buiten de betonning een stukje afsteken, maar dan moet je wel de gele boeien goed in de gaten houden. Deed een andere boot niet, die gingen (na wat hulp van de Typhoon uit Terschelling) terug naar af (lees Kornwerderzand). Wij gingen door, hard schommelen als een van de catamarans langskwam, rustig schommelend als een andere veerboot of een vissersschip ons passeerde. Genietend van mooi weer en een kalme zee.

Nu liggen we in de haven en daar gaan we blijven! Lekker rennen door de bossen en over het strand .Ik heb vanavond dat eerste al getest en ik kan het nog! Verder slapen (lukt ook goed), veel water drinken met dit weer, vlabakjes uitlikken (Yeah!) en vooral veel aandacht krijgen.

Het is gewoon een uitje. We zijn met elkaar op stap. Net als die vijf zeehonden, een hele familie, die we vanmiddag zagen. Genieten van het mooie weer en de gezelligheid.

Genieten jullie mee?
Catootje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten