zondag 21 mei 2017

Logeren

Afgelopen dagen heb ik niet om aandacht verlegen gezeten. Isis, Lars en Gijs hebben me heel veel geknuffeld, geaaid en achterna gelopen. Ben er gewoon zo moe van geweest dat ik afgelopen nacht heel lang en rustig geslapen heb.
Waarom ik dan uit logeren ben geweest? Omdat vrouwtje naar een hotel ging voor een vergadering, mijn eigen standaard logeerplek (met grote tuin) ook niet thuis zou zijn en ik dus bijna alleen thuis had moeten blijven. En wie geeft me dan knuffels en eten? Dus had vrouwtje in haar familieapp gevraagd of iemand voor mij zou willen zorgen. En toen mocht ik zomaar bij de Valkjes in Zoetermeer gaan logeren. Dat is dus supergaaf!
Isis die heel goed kan knuffelen en bij wie ik lekker op de bank mocht komen liggen, Lars die kussentjes voor me haalt om lekker op te liggen en Gijs die me de hele dag wel wil aaien. Mocht ik ook nog naar de hondenspeeltuin. Nou ik heb vrouwtje al geblaft dat ik een volgende keer wel weer daar ga logeren.
Nu wel aan het bijkomen, want met mijn 11+ ben ik eigenlijk een oud hondje. Dat heb ik er graag voor over, dus Suus en Frank... ik kom graag nog een keer.
Catootje