zondag 17 juni 2012

Eindelijk tijd voor mij


Natuurlijk weet ik dat het vrouwtje student is. Maar waarom lijdt ook zij aan het studentensyndroom. Buiten is het prachtig weer en zij zit al het hele weekend achter haar computer aan haar scriptie te werken. We hadden nu op de Kaag kunnen zijn! Maar nee, ik lig een beetje te hangen op de bank, loop eens een inspectieronde door de wijk, verstop mijn bot op een andere plek in de tuin. Allemaal omdat zij niet kan plannen.

Okay, ik begrijp ook dat ze niet heel gemotiveerd was de afgelopen weken. Het is niet leuk als je veel werk opnieuw moet doen en je scriptie ‘om’ moet gooien. En ik heb er ook voordeel van gehad. In plaats van aan haar scriptie werken ging ze naar de haringparty van BDO en nam een haring voor me mee (dank je wel, Eddy). Vorig weekend zaten we op de Overstag en kon ik me door Philip laten verwennen. Maar toch… ze had ook in de avonduren kunnen werken en dan hadden we nu op de Kaag gezeten.

Toch is dat we gewoon thuis zijn wel de reden dat ik eindelijk weer eens een blog kon typen. Zij op de laptop, mijn pootjes over de Ipad, het kan slechter. En nu ga ik de tuin weer in. Lekker achter vogels aanrennen.








Catootje